Fysiotherapie Claessens van de Rijt, een goede fysiotherapie Eindhoven

Bij het oplopen van een blessure ben je vaak al niet blij en wil je graag dat dit zo snel mogelijk op een goede manier herstelt. Je kunt dan natuurlijk gebruik maken van  fysiotherapie. Het kan zijn dat je een blessure oploopt die op korte termijn veel pijn doen maar ook langdurige en chronische blessures kunnen behandelt worden door middel van fysiotherapie. Fysiotherapie Claessens van de Rijt heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten blessures en kan jou goed helpen.

Flexibele tijden zijn ideaal voor iedereen met een baan

Ben je op zoek naar een goede fysiotherapie Eindhoven. Bij  fysiotherapie Claessens van de Rijt kun je vaak snel terecht en word je vaak al na 24 uur binnen het ontstaan van de blessure geholpen. Vaak heb je werk of studeer je nog en kun je niet altijd tussen 9 en 5 naar de fysiotherapeut.  Bij fysiotherapie Claessens van de Rijt hebben ze daar rekening mee gehouden en zijn de openingstijden erg flexibel. Zo kun je voor of na je werk of studie bij de praktijk langs komen om jouw blessure zo snel en goed mogelijk te kunnen herstellen.

Effectieve behandelplannen voor snel en goed herstel

Na de eerste kennismaking wordt er een analyse gemaakt van de blessure en wordt er een behandelplan opgesteld. Per blessure en persoon is het behandelplan anders, het behandelplan wordt dus persoonlijk op jou en jouw blessure afgestemd. In het behandelplan wordt een schatting gemaakt van de duur van de blessure. Daarop wordt afgestemd hoe vaak er behandeld moet worden voor de fysiotherapeut. Samen met jouw fysiotherapeut stel je een doel op, bijvoorbeeld pijnloos tegen een bal trappen, dan zal het behandelplan worden afgesteld op dit doel. Fysiotherapie Claessens van de Rijt helpt jou graag bij het herstellen van de blessure en bij het begeleiden van het behandelplan.