Nieuwe hobby? Haal een tafeltennistafel in huis

Bijna iedereen in je nabije omgeving houdt er wel een hobby op na. Of het nu iets sportiefs is (bijvoorbeeld voetballen, tennissen, hardlopen of fitnessen) of iets dat daar niet zoveel mee te maken heeft (knutselen, naaien of tuinieren). Toch kan het op een bepaald moment zo zijn dat iemand zijn of haar hobby een beetje zat is en op zoek gaat naar iets nieuws. In dat geval heb ik een gouden tip: neem een tafeltennistafel in huis.

Eigen ervaring

Ik schrijf deze blog, mijn zoveelste op de website van Munsters Sport, natuurlijk uit eigen ervaring. Ik speelde tot een paar jaar geleden twee keer in de week een potje zaalvoetbal, maar helaas zorgde een blessure aan mijn knie ervoor dat ik definitief moest stoppen met deze sport. Omdat ik merkte dat ik behoefte had aan een nieuwe hobby, haalde ik een tafeltennistafel in huis. Ik had uiteraard wel het geluk dat ik er een ruimte voor vrij had in mijn huis (een kamer op de zolderverdieping van mijn woning).

 

Het spelletjetafeltennistafel1

Ik ben nog nooit een moment teleurgesteld geraakt in mijn aankoop van de tafeltennistafel. Het spelletje is namelijk heel erg leuk. Daarnaast is het voor mij een groot voordeel dat het niet zo belastend is voor mijn geblesseerde knie. Van sommige mensen hoorde ik dat ik tafeltennis leuk vind, omdat ik sportief aangelegd ben. Dat zou best kunnen, maar ik weet ook zeker dat het een leuke hobby is voor iemand die niet zoveel met sport heeft. Je moet het namelijk meer zien als een spel dan als een sport.